2011. december 31., szombat

CARPI egy gyönyörű olasz város 4 nap 3 éj 4* hotel - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Hotel Touring****superior, Carpi/ Olaszország
Városlátogatás - luxus boutiquehotel Carpi-ban/ Emilia Romagna
4 nap (3 éj) büféreggelivel 2 személy részére kétágyas superior szobában
Itt a Vaterán vásároltam ezt az utazást, de gyermekem születése miatt, sajnos nem tudjuk igénybe venni. Áron alul adom el, a viszonylag rövid (3 hónapos) lejárata miatt. Most igazán megéri megvenni!
CSOMAG TARTALMA
3 éjszaka "Superior" kétágyas szobában két személy részére
büféreggeli
fitneszterem és gőzfürdő díjmentes használata korlátlanul
fürdőköpeny bekészítés a szobába
Wi-Fi
Parkolóhely
 
Az eladási ár tartalmazza a fenti szolgáltatásokat, 2 személyre értendő, gyerekek díja a hotellel egyeztethető.
Hotel Touring - Carpi ****
A hotel a belvárosban a látnivalók közelében található.  Pio palota, múzeumok, katedrális és megannyi látnivaló pár lépésre a szállodától.
A 4 csillagos luxus Hotel Touring Carpi nagy szerepet fog játszani abban, hogy az Ön olasz kalandját pihentetővé és élvezetessé tegye. Carpi és a környező területek híresek a divatról és mi a világ minden tájáról fogad vendégeket a hotel, különösen az olaszországi divatiparból.
Eredetileg 1950-ben épült, ez a 4 csillagos Carpi Hotel átesett egy alapvető átalakításon a 1990-es években, amely 3 évig tartott. Mióta újrakezdte üzleti tevékenységét a korszerűsített környezet vonzza a vendégeket. Ha eleganciát és stílust keres, a Hotel Touring Carpi nem fog csalódást okozni.
"Blu" Restaurant:
A hotel csodálatos étterme a helyi specialitásoktól kezdve a nemzetközi ételekig széles választékot és kiváló minőséget garantál.
Szoba
Az elegáns és divatos Hotel Touring Carpi 65 szobát kínál és néhány lakosztályt. Mindenik szoba magas színvonalon van díszítve, az üdvözlő színsémák, a kényelmes bútorzat, mind azt a célt szolgálják, hogy vendégeink nyugodtan és felfrissülve érezzék magukat.  A 4 csillagos Carpi helyiségekben a legjobb minőségű „ modern kényelmet” találja. Rendelkezésére áll Wi-Fi internet, Sky műholdas TV, telefon direkt betárcsázási lehetőséggel, légkondicionáló, minibár és egy kis széf értékeiknek.  A fürdőszobája modern felszereléssel és hajszárítóval van ellátva.
Hasonlítsa össze más szálláshelyekkel Carpiban és meg fogja látni, hogy a Touring hotel a legjobbak közé tartozik érdekes történelmi városunk kínálatából.
Carpi és környéke, látnivalók
A Hotel Touring Carpi kiváló fekvéssel dicsekszik közel Modena városához Emilia Romagnaban. Ez a 4 csillagos modern szálloda ideális kiindulópont a gyönyörű vidék felfedezéséhez, Ön nem fogja kihagyni a csábító tájat és a történelmi helyeket.
Modena 25 km, Mantova 45 km, Maranello Ferrari Múzeum 30 km, Verona, Bologna 75 km, Garda Tó 85 km
Kirándulási lehetőségek
Maranello: Galleria Ferrari, Lamborghini múzeum
Modena: a balzsamecete világhirű
Parma: látogasson el ebbe a varázsalatos kis városkába és járjon a Parma-i sonka nyomába
Ferrara: az Emilia Romagna régió gyöngyszeme
Ravenna: az 1000 mozaik városa
Az utalvány 2012. január 15-ig érvényes szabad helyek függvényében. Érkezés pénteken, távozás hétfőn. Kivéve: Vásárok és kongresszusok idején, Olaszországi Maraton


Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 16:42
. CARPI egy gyönyörű olasz város 4 nap 3 éj 4* hotel - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Fontos