2011. október 31., hétfő

Kristó Gyula : Magyarország története - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magyarország történeteA könyv listaára: 4990 Ft. Leírás:
A magyar történelem főbb korszakai (pl. e. 6000-től kezdi a magyar nép történetének tárgyalását. A néppé válás évezredeitől indulva arra tesz kísérletet, hogy közérthető formában így a legszélesebb olvasóközönség érdeklődésére is joggal számítva -, a tények és adatok tárgyilagos egymáshoz illesztésével rekonstruálja és közvetítse a magyarságnak, mint egy Európában hazát építő, küzdelmeket, sikereket és veszteségeket átélt nemzetnek Európát meghatározó históriáját. A kényszerű tömörítés elsősorban a megélt történelem teljességének ábrázolására törekszik, így mentes mindenféle ideológiától. A főbb részeket korszakos áttekintések vezetik be, és olyan általános összegzések zárják, amelyek átvezetnek a következő korszakok-fejezetek sajátosságaihoz. Jelzésszerűen törekednek a szerzők az adott kor társadalmának, gazdaságának és kultúrájának rendszerszerű bemutatására, a magyar történelemnek az európai és a világtörténelem vonulatába való illesztésére. A tényközlést kronológiával és mutatókkal, a további tájékozódást elősegítő irodalomjegyzékkel egészíti ki. A kézikönyv összegzése a 21. század Magyarországát vázolja föl: egy olyan nemzetet, amely politikai rendszere, társadalmának életnívója és műveltsége, gazdaságának fejlettségi szintje alapján az Európai Unióhoz történő csatlakozás előtt áll. Fél évszázados kényszerű kitérő után visszatér ezeréves közösségébe, az európai nemzetek sorába. - Minden könyvtár állományában hasznos kézikönyv, amelyet terjedelmes Függelék egészít ki. ISBN: 963-9252-56-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-02 12:00
. Kristó Gyula : Magyarország története - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Fontos