2011. május 26., csütörtök

Mercier, Pascal: Éjféli gyors Lisszabonba - Jelenlegi ára: 3 240 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Éjféli gyors LisszabonbaA könyv listaára: 3999 Ft. Leírás:
Sokan Carlos Ruiz Zafón A szél árnyéka (201001298) című könyvével állítják párba Pascal Mercier regényét, mely szintén két különleges férfi párhuzamos életrajzát foglalja magába. A történet főhőse Raimund Gregorius berni latintanár, aki híres pontosságáról és arról, hogy sosem vét a latin, görög vagy héber ragozásban. A hatvan felé járó elvált férfi igazi különc könyvmoly, akinek tudását még az egyetemen is rettegik, amiért mindenki csak Mundusnak nevezi. Egy viharos napon azonban egy különös nőbe botlik, amint az egy levelet olvas, majd összegyűri, és váratlanul egy telefonszámot ír Mundus homlokára, mert nincs nála jegyzettömb. A nő, akiről kiderül, hogy portugál, elkíséri az iskolába, hogy megszáríthassa magát és a számot felírja egy papírra, sőt az órára is beül, majd szépen távozik - a diákok néma döbbenetére. E rendkívüli eset teljesen kizökkenti addigi életéből, de amikor betéved a spanyol antikváriumba, és megvásárol egy bőrkötéses könyvet, amelyből egy sort sem ért, de amelyből néhány bekezdést a boltos lefordít számára, már érzi, hogy valamiért Portugáliába kell utaznia. A könyvben megtalálja a szerző arcképét is, és az intelligens, bátor tekintet azonnal rabul ejti. Ezzel megkezdődik a nyomozás, felül egy lisszaboni vonatra, elhatározván, hogy felkutatja azt a férfit és családját, barátait, szerelmeit, aki oly sokat tud a magányról, a szerelemről és a halálról. A különleges hangulatú regény széles körben ajánlható az intellektuális próza kedvelőinek. ISBN: 978-963-254-449-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 240 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 14:56
. Mercier, Pascal: Éjféli gyors Lisszabonba - Jelenlegi ára: 3 240 Ft

Fontos